lunes, 20 de octubre de 2008

TRANSISCAR I DUATLÓ DE QUERALBS




Després d'uns dies de passotisme al blog i d'entrenaments, torno a l'activitat explicant les vivències d'aquests últims quinze dies, amb dues proves fantàstiques. La primera va ser la conegudíssima Transiscar d'Agramunt; La sortida me la vaig pendre amb molta calma i sortint des del darrera per estirar les cames amb el curtit del Marc Casals, ja que durant la setmana havia entrenat de valent combinant bicicleta i cursa a peu per muntanya; temps total 2hores i 32minuts. Després, un bon entrepà, i converses amb molts coneguts de Balaguer i Ponts.


Pel que fa el duatló d'alta muntanya de Queralbs (cinquena participació), una experiència fantàstica i balanç positiu de la cursa, rebaixant el millor temps anterior en 22minuts. Donar les gràcies a la família i especialment a l'Eva per passar fred donant-me ànims a Núria. Avui toca descansar del mal de cames, i a partir d'ara comença la preparació pel duatló de Balaguer. Salut i quilòmetres!

2 comentarios:

kek dijo...

Osti keta!!tu si que estas fet un bon curtit!!no te'n perds n'hi una!!!esclar que si jo vaig estar a punt de venir a Núria, però ja se sap ,els dinars de família...
Moltes felicitats per haver rebaixat marca!!!enga ja queda menys per balaguer!!

Mariano Ortiz Diego dijo...

Bona millora a la duatló...ara ja te queda menys per baixar de les 3h30min ¿l'any vinent? De cara al duatló de Balaguer prepara't...perque al final es repeteix l'ubicació de l'any anterior, o sigui, el Convent de les Avellanes.
Salut i curtiment!!!