jueves, 9 de octubre de 2008

DE QUÈ S'ALIMENTA UNA PANTERA??




Diumenge, vaig anar a córrer la cursa atlètica i "solidària" de Linyola, amb un recorregut de 10Km. Vaig trobar força coneguts de Balaguer, els quals no se'n perden ni una i després ningú entrena... La sortida com sempre, les gaceles i panteres davant, i sortint "a muerte" per anar esborrant rivals. Els primers 4Km. devia anar situat entre els 25-30 primers i veient el cap de cursa (com anaven els podrits!), fins que vaig decidir agafar un ritme menys agònic per tal d'arribar a meta sense rebentar. Temps total de 41minuts i 2 segons i posició final 37, rebaixant així la marca efectuada a Térmens de 44minuts i 20segons.


Dilluns, encara amb una mica de mal de cames, vaig sortir a rodar en carretera fent la volta a Lleida amb un total de 54Km. Dimarts, carrera contínua pel riu de Lleida (30min.), i avui he anat amb lo Dani Querol a fer el duríssim circuit de la duatló de Balaguer, situat al convent de Les Avellanes.


Us deixo amb unes fotos de la cursa del Diumenge a Linyola.






1 comentario:

PLuRieSPoRTiSTa dijo...

Ei Krack!!! així m´agrada! aniré llegint el teu blog! De fet com tu tb fa un any que m´he tornat a posar les piles competitives ;) Llarga vida a la vella guardia!!! jeje