martes, 16 de diciembre de 2008

PREPARANT PROPERES CITES...


En les tres setmanes després del duatló de Balaguer, havia baixat una mica la intensitat dels entrenaments. Tampoc he parat, ja que en cadascuna de les setmanes he realitzat entre 3-4 sessions de córrer, i 2-3 de bicicleta. Aquest pròxim diumenge participaré al duatló de Pallejà, juntament amb altres companys del club Pedala. No sé pas com anirà, però intentaré fer un bon paper; i aveure si no tinc tants problemes com a Balaguer, alhora de prendre'm el "gel"en el tram de bicicleta, i evito les rampes tant doloroses d'aquell dia.

Pel que fa aquesta setmana porto un bon ritme d'entrenament, ahir vaig sortir en carretera amb lo Julio realitzant 50km trencacames per la zona de Vilanova de la Sal-Les Avellanes-Tartareu-Òs de Balaguer, amb un fred espantós i veient la neu de ben a prop.

Avui volia sortir a estirar les cames amb la bicicleta, però una trucada a última hora del mestre Mariano m'ha fet canviar els plans. Hem anat a córrer pel convent de les Avellanes, per un circuit que "il maestro" s'ha tret de la màniga i que ha estat espectacular. Al final hem fet 56 minuts, i jo he fet una mitja de 155 pulsacions.

1 comentario:

Mariano Ortiz Diego dijo...

A veure si es veritat i tens continuitat entrenant...que sempre tens excuses per "no quedar"!!!! I de pas espavila ja i soluciona el tema de la BTT...que ara a l'hivern no es bo pel cos fer tanta carretera!!!!
Au fiera...mos veiem a Pallejà!!!